Dakkapellen van Prefab+ leveren meerwaarde

Wie aan nieuwbouw of renovatie denkt, denkt aan Prefab+. Als specialist in het fabriceren van prefab dakkapellen veroverden wij een belangrijke plaats in de Nederlandse markt. Dat danken wij aan onze professionele aanpak en de kwaliteit van al onze dakkapellen. We staan iedere aannemer van het begin tot het eind bij. Zo weet u zeker dat u uw klant of opdrachtgever duurzame kwaliteit levert.

Meedenken

Prefab+ denkt mee en denkt vooruit.

Lees meer

Adviseren

Prefab+ adviseert.

Lees meer

Service

Prefab+ is servicegericht met korte lijnen.

Lees meer

Capaciteit

Prefab+ heeft de capaciteit voor grote projecten.

Lees meer

Depot

Prefab+ zet uw dakkapellen op afroep klaar in ons depot.

Lees meer

Professioneel

Prefab+ onderscheid zich in professionaliteit.

Lees meer

Gecertificeerd

Prefab+ is FSC gecertificeerd.

Lees meer

Dealernetwerk

Prefab+ heeft een landelijk dealernetwerk

Lees meer

Vakkennis en ervaring

Een groot project, een klein project, een hele straat of een halve buurt, voor Prefab+ is elke opdracht even belangrijk. Wij denken mee vanaf de ontwerpfase en hebben voor elk probleem dat u tegen kan komen bij het plaatsen van een dakkapel een passende oplossing. Onze experts zijn trots op hun vakkennis en ervaring. Een project is pas klaar als iedereen supertevreden is, eerder niet.

Productiecapaciteit

Prefab+ heeft voldoende productiecapaciteit om aan verschillende “dakprojecten” tegelijk te werken. En om daarnaast de particuliere markt te bedienen. Zijn onze prefab dakkapellen eerder klaar dan dat u ze nodig hebt? Dan slaan wij ze voor u op. Dat is wel zo makkelijk en praktisch!

Alle dakkapellen die ons bedrijf verlaten zijn duurzaam wat betreft milieu en levensduur. Kwaliteit waar we trots op zijn. En die is gecertificeerd met het FSC-keurmerk.

Service en garantie

En onze service is al net zo goed als onze dakkapellen. Voor, tijdens en na het project waarvoor u ons inschakelt. Service en garantie zijn voor ons niet zomaar een paar woorden. Wij “leven” dat, service en garantie zijn de basis van ons bedrijf.

Wij adviseren u graag en kunnen al uw vragen vooraf met u doornemen. Materiaalkeuze, de vorm, de levering, de montage, u wilt er uiteraard alles over weten. Neem contact met ons op, of maak meteen een afspraak met een van onze experts. Bekijk eens een paar projecten die we recent opleverden. Of praat met collega’s in uw omgeving. U zult zien dat alle wegen naar de dakkapellen van Prefab+ leiden.

Benieuwd naar onze projecten?

Wij produceren dakkapellen voor de zakelijke markt en leveren deze door heel Nederland. Bekijk onze projecten en ontdek de mogelijkheden. Vragen? Wij helpen u graag verder. 

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een dakkapel, vragen over de productie- of levering van dakkapellen of kan onze expert u ergens anders nog mee helpen? Vraag het dan aan onze experts. 

Recente projecten

undefined

Onze partners

Laatste nieuws

Vragen over onze dakkapellen?

Onze experts beantwoorden graag uw vragen, dus neem snel contact op!