Bestel een dakkapel via onze dealers

Prefab+ dakkapellen zijn enorm gewild omdat ze eenvoudig te monteren zijn. De dakkapel wordt in zijn geheel in Nederweert gefabriceerd en hoeft alleen nog maar op het dak te worden gemonteerd. Dankzij de kwaliteit, onze service en garantievoorwaarden zijn de dakkapellen enorm gewild. Om particulieren de service te bieden die wij zo belangrijk vinden, hebben wij een landelijk dealernetwerk opgezet.

Meedenken

Prefab+ denkt mee en denkt vooruit.

Lees meer

Adviseren

Prefab+ adviseert.

Lees meer

Service

Prefab+ is servicegericht met korte lijnen.

Lees meer

Capaciteit

Prefab+ heeft de capaciteit voor grote projecten.

Lees meer

Depot

Prefab+ zet uw dakkapellen op afroep klaar in ons depot.

Lees meer

Professioneel

Prefab+ onderscheid zich in professionaliteit.

Lees meer

Gecertificeerd

Prefab+ is FSC® gecertificeerd.

Lees meer

Dealernetwerk

Prefab+ heeft een landelijk dealernetwerk

Lees meer

Een dealer bij u in de buurt

Als particulier heeft u misschien nog geen ervaring met het plaatsen van een dakkapel. Daarom willen we u graag begeleiden in het hele traject: van calculatie tot plaatsing. Om al uw vragen over onze prefab dakkapellen te beantwoorden, verwijzen we u naar een Prefab+ dealer bij u in de buurt. Hij kan u meer vertellen over de materialen, kosten en de plaatsingsprocedure van de dakkapel.

Onze dealers zijn vakbekwaam en servicegericht. Daar hebben wij ze op geselecteerd. Zij informeren u als particulier over alle aspecten van een dakkapel, adviseren u welk soort en welke kwaliteit van de dakkapel voor u geschikt is en maken een duidelijke tekening die ze naar onze fabriek sturen. Wij zetten de dakkapel volgens uw wensen in elkaar en op de afgesproken dag wordt de dakkapel keurig bij u afgeleverd. Op houten bokken, zodat hij veilig en onbeschadigd bij u aankomt.

Montage in 1 dag, geen rommel in huis

De monteur van de dealer monteert de dakkapel vervolgens op uw dak. In één enkele dag. Als er binnenshuis nog wat moet worden afgewerkt, dan komen ze de volgende dag bij u terug. Dus geen eindeloze rommel in en om de woning. Binnen uiterlijk twee dagen is de klus geklaard.

Uiteraard gelden voor bij de dealer bestelde dakkapellen dezelfde service en garantievoorwaarden als die wij aannemers en projectontwikkelaars bieden. Mocht u later nog een klacht hebben dan kunt u altijd contact opnemen met de dealer. Dan lossen we het probleem zo snel mogelijk op.

U tevreden, wij tevreden

Onze klantvriendelijkheid en kwaliteit zijn het boegbeeld voor onze prefab dakkapellen. Onze dealers weten dat als geen ander. Ze hebben dezelfde instelling als wij, en daarom werken wij graag met ze. Ons gezamenlijke doel is dat u straks tevreden bent over uw keuze van de dakkapel!

Waar bent u naar opzoek?

Laat ons weten hoe wij u het beste kunnen helpen. Bent u opzoek naar een dakkapel voor uw huis of wilt u graag meerdere dakkapellen bestellen voor bijvoorbeeld een nieuwbouwproject. Zakelijk en particulier bieden wij vele mogelijkheden.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een dakkapel, vragen over de productie- of levering van dakkapellen of kan onze expert u ergens anders nog mee helpen? Vraag het dan aan onze experts. 

Recente projecten

undefined

Onze partners

undefined

Laatste nieuws

Vragen over onze dakkapellen?

Onze experts beantwoorden graag uw vragen, dus neem snel contact op!