Prefab+ denkt met u mee vanaf het eerste moment

Als opdrachtgever wilt u graag zo min mogelijk zorgen hebben over het verloop van een project als ‘dakkapellen plaatsen’. Dat begint al vóór het potlood de eerste lijn op papier zet – bij wijze van spreken dan, we doen dat nu natuurlijk op de computer. Al in het voortraject begeleiden we u graag om uiteindelijk te komen tot de beste oplossing.

Meedenken

Prefab+ denkt mee en denkt vooruit.

Lees meer

Adviseren

Prefab+ adviseert.

Lees meer

Service

Prefab+ is servicegericht met korte lijnen.

Lees meer

Capaciteit

Prefab+ heeft de capaciteit voor grote projecten.

Lees meer

Depot

Prefab+ zet uw dakkapellen op afroep klaar in ons depot.

Lees meer

Professioneel

Prefab+ onderscheid zich in professionaliteit.

Lees meer

Gecertificeerd

Prefab+ is FSC® gecertificeerd.

Lees meer

Dealernetwerk

Prefab+ heeft een landelijk dealernetwerk

Lees meer

Zonder rompslomp een dakkapel plaatsen

Bij een verbouwing, groot of klein, zijn er 1001 dingen om aan te denken. Dan zit u niet te wachten op extra “overlast” bij het plaatsen van de prefab dakkapel(len). Niemand houdt van gedoe en rompslomp. Daarom denkt een van de Prefab+ deskundigen vanaf het eerste moment met u mee. Zodat u uw handen vrij heeft en verder kunt met uw project.

Werkvoorbereiding, project leiden tijdens de montage van de prefab dakkapellen, alles wat er komt kijken bij het plaatsen van een dakkapel, kunt u allemaal uit handen geven. Als u dat wilt, natuurlijk. Dat noemen wij service.

Zorgvuldig ontwikkelde productiemethode

Het feit dat een prefab dakkapel van Prefab+ zo gemakkelijk te monteren is, komt door een zorgvuldig uitgedachte productiemethode die wij in de loop der jaren hebben ontwikkeld. Dat wil niet zeggen dat wij de dakkapel bij u afleveren en er dan weer vandoor gaan. Oh nee, wij voelen ons verantwoordelijk tot de dakkapel keurig op zijn plaats is geïnstalleerd, hetzij door monteurs van de dealer waar u de dakkapel heeft gekocht of door de aannemer zelf.

Als er ondanks alle zorgvuldige voorbereidingen toch iets fout gaat, nu of nadat de dakkapel is geplaatst, dan heeft Prefab+ goede service en garantievoorwaarden. Daar hebt u als klant wat aan. Dan denken wij opnieuw met u mee, om op een zo goed mogelijke manier het probleem te verhelpen. Eigenlijk zijn wij constant aan het meedenken, want er lopen altijd wel projecten waar de gedachtevorming nog niet helemaal is afgerond.

Waar bent u naar opzoek?

Laat ons weten hoe wij u het beste kunnen helpen. Bent u opzoek naar een dakkapel voor uw huis of wilt u graag meerdere dakkapellen bestellen voor bijvoorbeeld een nieuwbouwproject. Zakelijk en particulier bieden wij vele mogelijkheden.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een dakkapel, vragen over de productie- of levering van dakkapellen of kan onze expert u ergens anders nog mee helpen? Vraag het dan aan onze experts. 

Recente projecten

undefined

Onze partners

undefined

Laatste nieuws

Vragen over onze dakkapellen?

Onze experts beantwoorden graag uw vragen, dus neem snel contact op!