Prefab+ beschikt over voldoende capaciteit

Prefab dakkapellen kunt u met een gerust hart door Prefab+ laten fabriceren, ook grote bestellingen en meerdere projecten. Wij hebben voldoende capaciteit in huis om elke klus tot een goed einde te brengen. 

Meedenken

Prefab+ denkt mee en denkt vooruit.

Lees meer

Adviseren

Prefab+ adviseert.

Lees meer

Service

Prefab+ is servicegericht met korte lijnen.

Lees meer

Capaciteit

Prefab+ heeft de capaciteit voor grote projecten.

Lees meer

Depot

Prefab+ zet uw dakkapellen op afroep klaar in ons depot.

Lees meer

Professioneel

Prefab+ onderscheid zich in professionaliteit.

Lees meer

Gecertificeerd

Prefab+ is FSC® gecertificeerd.

Lees meer

Dealernetwerk

Prefab+ heeft een landelijk dealernetwerk

Lees meer

Voldoende capaciteit en volgens planning

Wij zijn groot genoeg om een groot bouwproject tot een goed einde te brengen. Of zelfs meerdere projecten tegelijkertijd in productie te brengen. En een opdracht voor een particulier via een van onze dealers, dat kan altijd!

Voor geen kleintje vervaard; onze capaciteit is een van onze unieke punten. Mede dankzij een goede planning. Die planning houden wij nauwlettend in de gaten en passen die aan waar nodig is. Daarvan stellen we onze klanten meteen op de hoogte. De klant zít er niet naast, maar is er – figuurlijk gesproken – wel bij!

Opslagcapaciteit

Als uw dakkapel gereed is, maar u bent nog niet zover om deze te verwerken in uw bouwproject dan kunnen wij ze veilig opslaan tot u er wel klaar voor bent. Zo staan ze op de bouwplaats niet in de weg. Dat beperkt de kans op beschadigingen. U kunt gewoon doorwerken en geeft ons een seintje wanneer we de dakkapellen moeten afleveren.


Eenvoudige montage

Het monteren van onze dakkapellen is voor een ervaren man een koud kunstje. Dankzij de door ons ontwikkelde montagemethode, met duidelijke instructies en montage hulpmiddelen. Binnen een dag zit de dakkapel erop!

Zelf ervaren?

In de bouw schuiven planningen nogal eens. Wij kunnen ons aanpassen aan uw planning. Daar zijn wij heel flexibel in. Wilt u dit zelf ervaren? Maak een afspraak om uw bouwplannen te bespreken. Wij weten zeker dat we elkaar daarna nog vaak terugzien…

Waar bent u naar opzoek?

Laat ons weten hoe wij u het beste kunnen helpen. Bent u opzoek naar een dakkapel voor uw huis of wilt u graag meerdere dakkapellen bestellen voor bijvoorbeeld een nieuwbouwproject. Zakelijk en particulier bieden wij vele mogelijkheden.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een dakkapel, vragen over de productie- of levering van dakkapellen of kan onze expert u ergens anders nog mee helpen? Vraag het dan aan onze experts. 

Recente projecten

undefined

Onze partners

undefined

Laatste nieuws

Vragen over onze dakkapellen?

Onze experts beantwoorden graag uw vragen, dus neem snel contact op!