We zetten de dakkapel veilig in depot

Het terrein van Prefab+ is groot. Dat geeft ons voldoende ruimte om de prefab dakkapellen die klaar zijn, tijdelijk op te slaan. Want niet alle planningen sluiten altijd naadloos op elkaar aan. Door de dakkapellen veilig in depot op te slaan, voorkomt u beschadigingen.

En als u ze nodig heeft? Heel eenvoudig, wij slaan de door u bestelde en door ons gefabriceerde dakkapellen op tot u ons een seintje geeft. Zonder extra kosten en voor zo lang als dat nodig is. Dus u hoeft zich niet druk te maken dat het dak nog niet gereed is en de prefab dakkapellen morgen al komen. Ze komen wanneer u er klaar voor bent. Niet eerder.

Meedenken

Prefab+ denkt mee en denkt vooruit.

Lees meer

Adviseren

Prefab+ adviseert.

Lees meer

Service

Prefab+ is servicegericht met korte lijnen.

Lees meer

Capaciteit

Prefab+ heeft de capaciteit voor grote projecten.

Lees meer

Depot

Prefab+ zet uw dakkapellen op afroep klaar in ons depot.

Lees meer

Professioneel

Prefab+ onderscheid zich in professionaliteit.

Lees meer

Gecertificeerd

Prefab+ is FSC® gecertificeerd.

Lees meer

Dealernetwerk

Prefab+ heeft een landelijk dealernetwerk

Lees meer

Ruimte om te bouwen

Wat een heerlijk gevoel, geen extra spullen op de bouwplaats of een dakkapel in de tuin. U werkt rustig verder zonder dat deze in de weg staat en mogelijk beschadigd raakt, tot u ons telefonisch doorgeeft: laat maar komen, die dakkapellen!

Vaak is het zo dat elke dag te laat de aannemer geld kost. Maar bij Prefab+ zit u wat dat betreft goed. Wij houden de gemonteerde dakkapellen gewoon kosteloos voor u vast, in ons depot. U bent geen extra geld kwijt, uw opdrachtgever evenmin. Voor onbepaalde tijd!

Opdrachtgever staat centraal

Prefab+ werkt altijd met zijn opdrachtgevers in gedachten. Wij weten heel goed dat in de bouw zaken vaak anders lopen dan gepland. Neem alleen al het Nederlandse weer… of dingen die mislopen bij een van de toeleveranciers. Wij begrijpen dat zulke tegenslagen u flink wat stress kan opleveren. Dat is wel het laatste wat we onze klanten gunnen.

Daarom is het onze prioriteit om optimale service te leveren. En daar hoort de opslag van de kant-en-klare dakkapellen bij. Vindt u dat bijzonder? Wij vinden dat heel gewoon. Want zo werken wij: de opdrachtgever staat centraal. 

Waar bent u naar opzoek?

Laat ons weten hoe wij u het beste kunnen helpen. Bent u opzoek naar een dakkapel voor uw huis of wilt u graag meerdere dakkapellen bestellen voor bijvoorbeeld een nieuwbouwproject. Zakelijk en particulier bieden wij vele mogelijkheden.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een dakkapel, vragen over de productie- of levering van dakkapellen of kan onze expert u ergens anders nog mee helpen? Vraag het dan aan onze experts. 

Recente projecten

undefined

Onze partners

undefined

Laatste nieuws

Vragen over onze dakkapellen?

Onze experts beantwoorden graag uw vragen, dus neem snel contact op!