Over Prefab+, specialist in prefab dakkapellen

Prefab+ groeide in enkele decennia uit tot een toonaangevende fabrikant van dakkapellen. 

Meedenken

Prefab+ denkt mee en denkt vooruit.

Lees meer

Adviseren

Prefab+ adviseert.

Lees meer

Service

Prefab+ is servicegericht met korte lijnen.

Lees meer

Capaciteit

Prefab+ heeft de capaciteit voor grote projecten.

Lees meer

Depot

Prefab+ zet uw dakkapellen op afroep klaar in ons depot.

Lees meer

Professioneel

Prefab+ onderscheid zich in professionaliteit.

Lees meer

Gecertificeerd

Prefab+ is FSC® gecertificeerd.

Lees meer

Dealernetwerk

Prefab+ heeft een landelijk dealernetwerk

Lees meer

De eerste prefab dakkapel

Veel bedrijven beginnen aan de keukentafel of in de logeerkamer, Prefab+ begon in de garage aan huis. Dat was in 1995. Een opdracht om een dakkapel te bouwen, werd uitgesteld. Toen is deze alvast in de garage in elkaar gezet, het materiaal was immers al binnen – de prefab dakkapel (in zijn eerste vorm) was geboren!

Service voor, tijdens en na elk project

Vijfentwintig jaar later mogen wij veel middelgrote en grote aannemers tot onze klantenkring rekenen. Dat is het resultaat van zorgvuldig omgaan met iedere klant, van groot tot klein. De goede naam die wij hebben opgebouwd, beschermen wij elke dag met het leveren van topkwaliteit en service voor, tijdens en na elk project. Wij trekken nooit “de deur achter ons dicht”, als een project af is.

Voor iedereen: particulieren en vakmensen

Onze zakelijke klanten zijn vooral actief in de renovatie en de nieuwbouw. Daarnaast bedienen wij ook de particuliere markt. Eerst vanuit ons hoofdkantoor in Nederweert, nu via een landelijk dealernetwerk. De dealers leveren uiteraard dezelfde kwaliteit en service die Prefab+ zo groot heeft gemaakt. Elke dakkapel komt vanuit de fabriek in Nederweert.

Advies en ondersteuning zoveel u wilt

Dankzij onze jarenlange ervaring in het bouwen van prefab dakkapellen kunnen wij u bij elk project al vanaf het begin adviseren. Woningcorporatie, aannemer, werkvoorbereider, projectleider, wij gaan als het ware naast u zitten tijdens de gedachtevorming over het plaatsen van dakkapellen. Daarna werken wij uw opdracht heel precies uit in ons tekenprogramma. En beginnen we op tijd met de productie, zodat u geen dag op ons hoeft te wachten. Wij ontzorgen u tijdens het hele traject. Zodat u zich met een volgend project kunt bezighouden.

Opslag van dakkapellen

Mocht uw project door omstandigheden zijn vertraagd, dan slaan wij de prefab dakkapellen gewoon voor u op. Wij hebben daar bij de fabriek voldoende ruimte voor. U krijgt ze dan op de bouwplaats geleverd op het moment dat u ze nodig heeft. Geen dag eerder, maar zeker ook niet later! Zo behoudt u zo veel mogelijk vrije ruimte op de bouwplaats, die u ongetwijfeld nodig hebt voor andere spullen en materialen.

Meer weten?

Bel gerust voor een vrijblijvend advies. Wij gaan graag voor u aan de slag. Als een betrouwbare en servicegerichte partner met wie u graag samenwerkt om uw lopende of toekomstige projecten tot een goed einde te brengen. Wij kijken uit naar samenwerking met uw bedrijf of corporatie!

Waar bent u naar opzoek?

Laat ons weten hoe wij u het beste kunnen helpen. Bent u opzoek naar een dakkapel voor uw huis of wilt u graag meerdere dakkapellen bestellen voor bijvoorbeeld een nieuwbouwproject. Zakelijk en particulier bieden wij vele mogelijkheden.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een dakkapel, vragen over de productie- of levering van dakkapellen of kan onze expert u ergens anders nog mee helpen? Vraag het dan aan onze experts. 

Recente projecten

undefined

Onze partners

undefined

Laatste nieuws

Vragen over onze dakkapellen?

Onze experts beantwoorden graag uw vragen, dus neem snel contact op!