Ook Prefab+ heeft het FSC® keurmerk

Elk bedrijf is tegenwoordig duurzaam bezig. In meer of mindere mate, afhankelijk van de mogelijkheden, het product dat wordt gemaakt en de omgeving waarin dat tot stand komt. Ook Prefab+ werkt duurzaam, en heeft daarnaast het milieu en sociale verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan.

Meedenken

Prefab+ denkt mee en denkt vooruit.

Lees meer

Adviseren

Prefab+ adviseert.

Lees meer

Service

Prefab+ is servicegericht met korte lijnen.

Lees meer

Capaciteit

Prefab+ heeft de capaciteit voor grote projecten.

Lees meer

Depot

Prefab+ zet uw dakkapellen op afroep klaar in ons depot.

Lees meer

Professioneel

Prefab+ onderscheid zich in professionaliteit.

Lees meer

Gecertificeerd

Prefab+ is FSC® gecertificeerd.

Lees meer

Dealernetwerk

Prefab+ heeft een landelijk dealernetwerk

Lees meer

Duurzame dakkapellen

Het zal u niet verbazen dat de dakkapellen van Prefab+ zijn voorzien van het FSC® keurmerk. Dit keurmerk is voor de consument hèt bewijs dat er aan milieu en duurzaamheid is gedacht. Het mag niet zomaar worden gebruikt. Er worden strenge eisen gehanteerd, voordat een keurmerk wordt uitgedeeld. Wij zijn dan ook trots op onze certificering.

FSC staat voor “Forest Stewardship Council”, ofwel de Raad voor Duurzaam Bosbeheer. Ooit begon dit keurmerk als certificaat voor het verantwoord gebruik van hout en houtproducten.

Als u aan prefab dakkapellen denkt, denkt u misschien niet meteen aan duurzaamheid. Toch is dat bij Prefab+ wel het geval. Al het houtwerk in het frame van de dakkapellen komt van duurzaam beheerde bossen. Dat kan niet elke producent van dakkapellen zeggen.

We hebben tegenwoordig allemaal de zorg voor de wereld van onszelf, onze kinderen en onze kindskinderen. De toekomst ziet er wat duurzaamheid betreft nog niet zonnig genoeg uit. Iedereen draagt zijn steentje bij, ook u als afnemer van één of meer dakkapellen. Zeker weten dat u als professional ook de duurzame samenleving een warm hart toedraagt.

Duurzaamheid hoeft een product niet per se duurder te maken. Er zijn genoeg voorbeelden dat de kostprijs van duurzaam en minder of niet duurzaam elkaar niet veel ontlopen. En een dakkapel, waarvan het frame tijdens de fabricage met duurzaam hout in elkaar is gezet, staat toch veel prettiger op het dak te stralen. Daar kunt u dagelijks met veel plezier van genieten.

Waar bent u naar opzoek?

Laat ons weten hoe wij u het beste kunnen helpen. Bent u opzoek naar een dakkapel voor uw huis of wilt u graag meerdere dakkapellen bestellen voor bijvoorbeeld een nieuwbouwproject. Zakelijk en particulier bieden wij vele mogelijkheden.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een dakkapel, vragen over de productie- of levering van dakkapellen of kan onze expert u ergens anders nog mee helpen? Vraag het dan aan onze experts. 

Recente projecten

undefined

Onze partners

undefined

Laatste nieuws

Vragen over onze dakkapellen?

Onze experts beantwoorden graag uw vragen, dus neem snel contact op!