Bij Prefab+ slaat professionaliteit de klok

Ooit begon Prefab+ als een klein bedrijf, met een eerste prefab dakkapel. Zo gaat dat meestal, er zijn weinig bedrijven die meteen “groots” kunnen uitpakken. In de 25 jaar dat Prefab+ nu bestaat, is het bedrijf uitgegroeid tot een zeer professionele speler op de markt van prefab dakkapellen. Op de hele dakkapellen markt, trouwens.

Daar hebt u als klant alleen maar voordeel van. U bent zelf professioneel bezig en verwacht van iedereen die u inschakelt, hetzelfde. Daar hebt u groot gelijk in. Want uw opdrachtgevers verwachten ook weer topkwaliteit van hun professionals.

Meedenken

Prefab+ denkt mee en denkt vooruit.

Lees meer

Adviseren

Prefab+ adviseert.

Lees meer

Service

Prefab+ is servicegericht met korte lijnen.

Lees meer

Capaciteit

Prefab+ heeft de capaciteit voor grote projecten.

Lees meer

Depot

Prefab+ zet uw dakkapellen op afroep klaar in ons depot.

Lees meer

Professioneel

Prefab+ onderscheid zich in professionaliteit.

Lees meer

Gecertificeerd

Prefab+ is FSC® gecertificeerd.

Lees meer

Dealernetwerk

Prefab+ heeft een landelijk dealernetwerk

Lees meer

Up to date en klantvriendelijk

Professionaliteit is wat de klok slaat bij Prefab+. Al onze experts, al onze medewerkers die de prefab dakkapellen in elkaar zetten, alle administratieve mensen en andere ondersteunende stafleden, ze zijn allemaal even professioneel. Geschoold voor het werk dat ze leveren, helemaal up to date met de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied, en uitermate klantvriendelijk ingesteld.

Wij vinden dat klantvriendelijkheid bij professionaliteit hoort. Je kunt nog zo’n goed werk leveren, als de klant je onverschillig laat, ben je in onze ogen niet professioneel. Want de klanten, daar is het ons om te doen! Zij zijn de kurk van ons bedrijf waarop wij drijven. Zonder klanten - geen Prefab+. Zonder professionaliteit tot in de puntjes - geen klanten.

Wij zijn trots op onze professionaliteit

U vindt onze professionaliteit terug bij onze calculators, onze tekenaars, onze adviseurs, alle mensen waarmee u te maken krijgt gedurende het proces van eerste gesprek tot dakkapel aan de hijskraan bungelend. Wij zijn er trots op dat we u met zo veel professionaliteit tegemoet kunnen treden. Net zo trots als wij zijn op ons product: de prefab dakkapel, waarvoor bij elke aannemer of projectleider die ooit met ons heeft gewerkt, veel waardering bestaat.

Kom een leuk gesprek voeren

U wil nu zelf wel eens zien, wat die professionaliteit van ons bedrijf voor u kan betekenen. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Maak dus eens een afspraak met ons, om de zaken die u belangrijk vindt in uw werk samen door te nemen. Dat gaat een leuk gesprek worden!

Waar bent u naar opzoek?

Laat ons weten hoe wij u het beste kunnen helpen. Bent u opzoek naar een dakkapel voor uw huis of wilt u graag meerdere dakkapellen bestellen voor bijvoorbeeld een nieuwbouwproject. Zakelijk en particulier bieden wij vele mogelijkheden.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een dakkapel, vragen over de productie- of levering van dakkapellen of kan onze expert u ergens anders nog mee helpen? Vraag het dan aan onze experts. 

Recente projecten

undefined

Onze partners

undefined

Laatste nieuws

Vragen over onze dakkapellen?

Onze experts beantwoorden graag uw vragen, dus neem snel contact op!