Service van Prefab+ is superieur


De service en garantievoorwaarden van Prefab+ zijn top. Waarom? Omdat deze de goede waardering voor onze dakkapellen bepalen en daarom hebben ze bij ons de hoogste prioriteit. Kwaliteit en service, daar drijft een bedrijf op. Onze eigen medewerkers en de medewerkers van onze dealers zijn super klantgericht, omdat zij als geen ander weten wat service inhoudt. Vraag het onze vaste klanten maar!

Meedenken

Prefab+ denkt mee en denkt vooruit.

Lees meer

Adviseren

Prefab+ adviseert.

Lees meer

Service

Prefab+ is servicegericht met korte lijnen.

Lees meer

Capaciteit

Prefab+ heeft de capaciteit voor grote projecten.

Lees meer

Depot

Prefab+ zet uw dakkapellen op afroep klaar in ons depot.

Lees meer

Professioneel

Prefab+ onderscheid zich in professionaliteit.

Lees meer

Gecertificeerd

Prefab+ is FSC® gecertificeerd.

Lees meer

Dealernetwerk

Prefab+ heeft een landelijk dealernetwerk

Lees meer

Hoe wij service zien

Service is een begrip dat een brede invulling kent. Prefab+ streeft er naar om superieure service in objectieve zin te geven. Dat begint al bij het meedenken en adviseren in het voortraject. Vervolgens zorgen we voor een zorgvuldige aflevering: op stevige houten transportbokken. Voor de montage leveren we montage-instructies en montage-hulpmiddelen om het uw bouwplaats medewerkers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Mocht u toch een klacht hebben over uw dakkapel, dan gaan wij ermee aan de slag! Geen gezeur over hoe en wat en waarom…

Duidelijke garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn duidelijk. Evenals de instructies om de dakkapel ter plekke te monteren. Voeg daaraan toe de bijgeleverde hulpmiddelen en het is duidelijk: iedere medewerker op uw bouwplaats kan de prefab dakkapel op zijn plek zetten. Of de dakkapel nou van kunststof of van zink is. En al onze dakkapellen zijn in 1 dag gemonteerd. 

Doet zich tijdens de montage, of zelfs al daarvoor een probleem voor? Kan gebeuren, maar één telefoontje helpt u dan uit de brand. Daar zorgen wij met zijn allen voor. Want wij willen blije, tevreden klanten.

Wij slaan de dakkapellen voor u op

Als de dakkapellen door ons zijn gemaakt en het komt u nog niet uit om ze op de bouwplaats te hebben staan, dan slaan we ze voor u op. Dat hoort bij de service van Prefab+. Op het moment dat u ze nodig hebt, leveren wij ze af, op stevige houten transportbokken. Samenwerking die voor ons heel gewoon is. Want al plan je nog zo zorgvuldig, de bouw is een grillig wezen. Dat hoeven we u niet te vertellen.

Natuurlijk vinden wij onze service goed maar vraag het gerust eens aan uw bouwcollega’s of iemand die een Prefab+ dakkapel heeft laten plaatsen. Dan krijgt u een eerlijke mening. Heeft u vragen over de productie van uw dakkapel(len) of over de levering daarvan? Bel ons, wij zijn er voor u!

Waar bent u naar opzoek?

Laat ons weten hoe wij u het beste kunnen helpen. Bent u opzoek naar een dakkapel voor uw huis of wilt u graag meerdere dakkapellen bestellen voor bijvoorbeeld een nieuwbouwproject. Zakelijk en particulier bieden wij vele mogelijkheden.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een dakkapel, vragen over de productie- of levering van dakkapellen of kan onze expert u ergens anders nog mee helpen? Vraag het dan aan onze experts. 

Recente projecten

undefined

Onze partners

undefined

Laatste nieuws

Vragen over onze dakkapellen?

Onze experts beantwoorden graag uw vragen, dus neem snel contact op!