Prefab+ adviseert: minder stress voor u

Als u voor het eerst prefab dakkapellen gaat plaatsen, is dat behoorlijk spannend. Is alles goed berekend, zal het wel passen, gaat het omhoog hijsen goed? Komen de prefab dakkapellen van Prefab+, dan hoeft u zich nergens druk om te maken. Want wij adviseren u vanaf stap 1.

Meedenken

Prefab+ denkt mee en denkt vooruit.

Lees meer

Adviseren

Prefab+ adviseert.

Lees meer

Service

Prefab+ is servicegericht met korte lijnen.

Lees meer

Capaciteit

Prefab+ heeft de capaciteit voor grote projecten.

Lees meer

Depot

Prefab+ zet uw dakkapellen op afroep klaar in ons depot.

Lees meer

Professioneel

Prefab+ onderscheid zich in professionaliteit.

Lees meer

Gecertificeerd

Prefab+ is FSC® gecertificeerd.

Lees meer

Dealernetwerk

Prefab+ heeft een landelijk dealernetwerk

Lees meer

Van calculatie tot plaatsing

Prefab+ adviseert u bij elke stap in het proces. Vanaf uw beslissing met ons in zee te gaan, tot en met de plaatsing. Onze dealers helpen u graag met de calculatie, het tekenen, het plannen, het leveren en het plaatsen. Onze prefab dakkapellen zijn, dankzij een door ons ontwikkeld constructie concept, gemakkelijk te plaatsen.

Geen stress

Het is in uw voordeel dat wij al 25 jaar ervaring hebben. We weten precies wat we doen, geen probleem is te groot voor ons! Daardoor kunt u rustig ademhalen en zich concentreren op andere onderdelen van uw project. Of met een ander project aan de slag.

Advies voor professionele bouwers en particulieren

Zakelijke klanten, als projectontwikkelaars en aannemers, waarderen ons advies. Door op onze ervaring te varen, kunnen zij de dakkapellen gemakkelijker even “loslaten” en zich focussen op andere onderdelen van het bouwproject.

Als particulier koopt u uw dakkapel via onze dealers verspreid over Nederland. Dat zijn vakmensen die weten waar ze over praten. Daar hebben we ze op geselecteerd. Voor u als  particulier is het vaak de eerste keer dat u een dakkapel plaatst en dus adviseren zij u welke opties er zijn en adviseren welke de beste is voor uw situatie en wensen. Dat advies beperkt zich niet alleen tot het technische deel. Als u het moeilijk vindt om een dakkapel uit te kiezen, helpen ze u daarbij. Zij weten welk type dakkapel bij welk soort huis past. Uiteraard staat het u vrij om toch iets anders te kiezen. Ook bij de keuze van het materiaal, de kozijnen, de kleur, de dakbedekking en de isolatiewaarde van de dakkapel adviseren zij u. Waarbij ze natuurlijk steeds uw budget en de kosten van de dakkapel in de gaten houden. Hebben zij een vraag, dan kunnen ze altijd op ons terugvallen.

Advisering maakt deel uit van onze service en de levering van kwaliteit. Onze goede naam als fabrikant van dakkapellen willen wij beschermen, dat is logisch. Maar wat wij net zo belangrijk vinden is dat u als klant met plezier aan ons terugdenkt. Dat u helemaal in uw nopjes bent met uw nieuwe dakkapel, of met een rijtje dakkapellen in een project. Uw tevredenheid is onze drijfveer.

 

Waar bent u naar opzoek?

Laat ons weten hoe wij u het beste kunnen helpen. Bent u opzoek naar een dakkapel voor uw huis of wilt u graag meerdere dakkapellen bestellen voor bijvoorbeeld een nieuwbouwproject. Zakelijk en particulier bieden wij vele mogelijkheden.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een dakkapel, vragen over de productie- of levering van dakkapellen of kan onze expert u ergens anders nog mee helpen? Vraag het dan aan onze experts. 

Recente projecten

undefined

Onze partners

undefined

Laatste nieuws

Vragen over onze dakkapellen?

Onze experts beantwoorden graag uw vragen, dus neem snel contact op!