Prefab dakopbouw

Maak voor snelle levering en plaatsing van een prefab dakopbouw gebruik van de expertise van Prefab+ Dakkapel, uw specialist op het gebied van dakrenovatie. Kwaliteit, duurzaamheid, degelijke service en montagegemak staan bij ons hoog in het vaandel.

Meedenken

Prefab+ denkt mee en denkt vooruit.

Lees meer

Adviseren

Prefab+ adviseert.

Lees meer

Service

Prefab+ is servicegericht met korte lijnen.

Lees meer

Capaciteit

Prefab+ heeft de capaciteit voor grote projecten.

Lees meer

Depot

Prefab+ zet uw dakkapellen op afroep klaar in ons depot.

Lees meer

Professioneel

Prefab+ onderscheid zich in professionaliteit.

Lees meer

Gecertificeerd

Prefab+ is FSC gecertificeerd.

Lees meer

Dealernetwerk

Prefab+ heeft een landelijk dealernetwerk

Lees meer

Nog dezelfde dag gemonteerd

Ons deskundig team kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden wat betreft dakrenovatie of aanpassing door middel van het leveren en monteren van een prefab dakopbouw. Door onze snelle montage techniek kunnen wij een prefab dakopbouw binnen een dag voor u plaatsen. Hierbij wordt overlast van de verbouwing tot het minimum beperkt. De binnen afwerking van uw dakopbouw is dan al zo ver mogelijk voltooid. Indien gewenst kunnen wij van te voren voor u ook een vensterbank plaatsen. Deze kunt u na montage nog verven in de kleur van uw keuze. 

Neem gerust contact met ons op

Vraag ons naar de mogelijkheden voor een prefab dakopbouw. Wij komen graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Hierbij houden wij rekening met uw persoonlijke voorkeuren en wensen en stellen een offerte op maat voor u op. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op middels ons contactformulier!

Waar bent u naar opzoek?

Laat ons weten hoe wij u het beste kunnen helpen. Bent u opzoek naar een dakkapel voor uw huis of wilt u graag meerdere dakkapellen bestellen voor bijvoorbeeld een nieuwbouwproject. Zakelijk en particulier bieden wij vele mogelijkheden.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een dakkapel, vragen over de productie- of levering van dakkapellen of kan onze expert u ergens anders nog mee helpen? Vraag het dan aan onze experts. 

Recente projecten

undefined

Onze partners

undefined

Laatste nieuws

Vragen over onze dakkapellen?

Onze experts beantwoorden graag uw vragen, dus neem snel contact op!