Een alternatief voor polyester dakkapellen

De levensduur van polyester is vele malen hoger dan de levensduur van hout. Dat maakt polyester bij uitstek geschikt voor de vervaardiging van dakkapellen. Een polyester dakkapel heeft echter altijd een vaste maat, hierbij loopt u het risico dat u een dakkapel aanschaft dat niet passend is. Prefab+ Dakkapellen biedt u het ideale alternatief voor een polyester dakkapel.

Meedenken

Prefab+ denkt mee en denkt vooruit.

Lees meer

Adviseren

Prefab+ adviseert.

Lees meer

Service

Prefab+ is servicegericht met korte lijnen.

Lees meer

Capaciteit

Prefab+ heeft de capaciteit voor grote projecten.

Lees meer

Depot

Prefab+ zet uw dakkapellen op afroep klaar in ons depot.

Lees meer

Professioneel

Prefab+ onderscheid zich in professionaliteit.

Lees meer

Gecertificeerd

Prefab+ is FSC gecertificeerd.

Lees meer

Dealernetwerk

Prefab+ heeft een landelijk dealernetwerk

Lees meer

Prefab+ Dakkapellen is dé specialist op het gebied van de vervaardiging en de montage van dakkapellen. In tegenstelling tot een polyester dakkapel worden Prefab+ Dakkapellen exact voor u op maat gemaakt. Onze dakkapellen zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Wanneer u kiest voor een rolluik, wordt dit rolluik volledig in uw dakkapel verwerkt. Een ander voordeel van een Prefab+ dakkapel boven een polyester dakkapel is dat een Prefab+ dakkapel geluidsoverlast bij regen sterk reduceert door toepassing van ‘zachte’ dakbedekkingmaterialen, in tegenstelling tot het harde materiaal van een polyester dakkapel.

Prefab+ werkt uitsluitend met materialen die de kwaliteitskeurmerken KOMO, BDA en VKG bevatten. Vanwege de hoge kwaliteit van onze materialen zijn wij in staat u een tienjarige fabrieksgarantie te bieden op uw gehele dakkapel. Deze fabrieksgarantie wordt bij de aankoop in vorm van een garantiecertificaat aan u overhandigd.

Een Prefab+ dakkapel heeft zoals u ziet vele voordelen boven een polyester dakkapel. Bent u op zoek naar een polyester dakkapel? Kies dan voor een Prefab+ dakkapel en neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier!.

Waar bent u naar opzoek?

Laat ons weten hoe wij u het beste kunnen helpen. Bent u opzoek naar een dakkapel voor uw huis of wilt u graag meerdere dakkapellen bestellen voor bijvoorbeeld een nieuwbouwproject. Zakelijk en particulier bieden wij vele mogelijkheden.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een dakkapel, vragen over de productie- of levering van dakkapellen of kan onze expert u ergens anders nog mee helpen? Vraag het dan aan onze experts. 

Recente projecten

undefined

Onze partners

undefined

Laatste nieuws

Vragen over onze dakkapellen?

Onze experts beantwoorden graag uw vragen, dus neem gauw contact op!