Dakkapel van kunststof

Een standaard dakkapel heeft regelmatig onderhoud nodig. Een dakkapel van kunststof echter, is onderhoudsvrij en gaat jaren lang mee zonder dat u deze hoeft te onderhouden. Prefab+ Dakkapellen biedt u een enorm assortiment aan dakkapellen van kunststof van verschillende materialen! 

Meedenken

Prefab+ denkt mee en denkt vooruit.

Lees meer

Adviseren

Prefab+ adviseert.

Lees meer

Service

Prefab+ is servicegericht met korte lijnen.

Lees meer

Capaciteit

Prefab+ heeft de capaciteit voor grote projecten.

Lees meer

Depot

Prefab+ zet uw dakkapellen op afroep klaar in ons depot.

Lees meer

Professioneel

Prefab+ onderscheid zich in professionaliteit.

Lees meer

Gecertificeerd

Prefab+ is FSC gecertificeerd.

Lees meer

Dealernetwerk

Prefab+ heeft een landelijk dealernetwerk

Lees meer

Prefab+ Dakkapellen is gespecialiseerd in de vervaardiging en de verkoop van dakkapellen. Een dakkapel van kunststof van Prefab+ Dakkapel ziet er net zo mooi uit als een houten dakkapel, maar heeft geen onderhoud nodig. Een Prefab+ dakkapel wordt speciaal voor u op maat gemaakt en is vervaardigd van hoogwaardig materiaal. Dankzij de unieke montagemethode van Prefab+ zijn wij in staat uw dakkapel in slechts één dag te monteren! Dit betekent voor ú: optimaal gemak en nauwelijks overlast door verbouwing!Dus wilt u ook graag een onderhoudsvrije dakkapel van kunststof? Neem dan snel contact op met Prefab+ Dakkapellen in Weert via onderstaand contactformulier. Prefab+ Dakkapellen, voor een onderhoudsvrij kunststof dakkapel op maat!

Waar bent u naar opzoek?

Laat ons weten hoe wij u het beste kunnen helpen. Bent u opzoek naar een dakkapel voor uw huis of wilt u graag meerdere dakkapellen bestellen voor bijvoorbeeld een nieuwbouwproject. Zakelijk en particulier bieden wij vele mogelijkheden.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een dakkapel, vragen over de productie- of levering van dakkapellen of kan onze expert u ergens anders nog mee helpen? Vraag het dan aan onze experts. 

Recente projecten

undefined

Onze partners

undefined

Laatste nieuws

Vragen over onze dakkapellen?

Onze experts beantwoorden graag uw vragen, dus neem gauw contact op!