Dakisolatieplaten

Laat dakisolatieplaten leggen door dé dakkapellen specialist van Weert; Prefab+ Dakkapel. Wij nemen u graag alle dakrenovatie en verbouwingswerkzaamheden uit handen. Kwaliteit, duurzaamheid, een uitgebreide service en snelle montage staan hierbij voorop.

Meedenken

Prefab+ denkt mee en denkt vooruit.

Lees meer

Adviseren

Prefab+ adviseert.

Lees meer

Service

Prefab+ is servicegericht met korte lijnen.

Lees meer

Capaciteit

Prefab+ heeft de capaciteit voor grote projecten.

Lees meer

Depot

Prefab+ zet uw dakkapellen op afroep klaar in ons depot.

Lees meer

Professioneel

Prefab+ onderscheid zich in professionaliteit.

Lees meer

Gecertificeerd

Prefab+ is FSC gecertificeerd.

Lees meer

Dealernetwerk

Prefab+ heeft een landelijk dealernetwerk

Lees meer

Onze werkwijze

Laat dakisolatie platen leggen door Prefab+ Dakkapel en ervaar het gemak van onze efficiënte werkwijze: 

  1. Doordat we alles strak achter elkaar inplannen is de verbouwingsperiode van korte duur en heeft u weinig overlast van onze werkzaamheden
  2. Onze producten zijn verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding en kunnen geheel op maat aan u geleverd worden Een geheel vrijblijvende offerte

Meer informatie over het vakkundig leggen van uw dakisolatieplaten en andere dakrenovatie- en verbouwingsproducten vindt u op onze website. Als u nog vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens contact met u op. Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Team Prefab+ Dakkapel is u graag van dienst!Wij denken vanzelfsprekend met u mee waarna uw opdrachten door ons tot in de puntjes uitgewerkt worden in ons tekenprogramma. Ook vanzelfsprekend is de planning bij ons heilig en van cruciaal belang om tijdig op de bouwplaats te kunnen leveren. We zullen er dan ook altijd alles aan doen om de productie tijdig op te starten om dit te kunnen realiseren.

Waar bent u naar opzoek?

Laat ons weten hoe wij u het beste kunnen helpen. Bent u opzoek naar een dakkapel voor uw huis of wilt u graag meerdere dakkapellen bestellen voor bijvoorbeeld een nieuwbouwproject. Zakelijk en particulier bieden wij vele mogelijkheden.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een dakkapel, vragen over de productie- of levering van dakkapellen of kan onze expert u ergens anders nog mee helpen? Vraag het dan aan onze experts. 

Recente projecten

undefined

Onze partners

undefined

Laatste nieuws

Vragen over onze dakkapellen?

Onze experts beantwoorden graag uw vragen, dus neem gauw contact op!