Dakkapel dakraam op maat

Bent u bezig met een verbouwing en bent u op zoek naar een dakkapel of een dakraam? Dan bent u bij Prefab+ dakkapel aan het juiste adres. Wij leveren u een op maat gemaakte dakkapel of dakraam in diverse materialen.

Meedenken

Prefab+ denkt mee en denkt vooruit.

Lees meer

Adviseren

Prefab+ adviseert.

Lees meer

Service

Prefab+ is servicegericht met korte lijnen.

Lees meer

Capaciteit

Prefab+ heeft de capaciteit voor grote projecten.

Lees meer

Depot

Prefab+ zet uw dakkapellen op afroep klaar in ons depot.

Lees meer

Professioneel

Prefab+ onderscheid zich in professionaliteit.

Lees meer

Gecertificeerd

Prefab+ is FSC gecertificeerd.

Lees meer

Dealernetwerk

Prefab+ heeft een landelijk dealernetwerk

Lees meer

Prefab+ is een bedrijf, gespecialiseerd in de vervaardiging en levering van dakkapellen. Ook voor uw dakraam kunt u bij ons terecht. Ons assortiment is zeer uitgebreid. U hebt de keus uit verschillende materialen, zoals hardhout of kunststof. Daarnaast kunt u kiezen tussen een profiel in kunststof of een verdiept profiel. Al onze dakkapellen en dakramen zijn van zeer hoge kwaliteit en standaard voorzien van HR++ isolatieglas. Speciaal voor u maken wij uw dakkapel of dakraam op maat! Dus bent u op zoek naar een dakkapel of dakraam dat precies voldoet aan úw wensen? Neem dan snel contact op met ons. 

Waar bent u naar opzoek?

Laat ons weten hoe wij u het beste kunnen helpen. Bent u opzoek naar een dakkapel voor uw huis of wilt u graag meerdere dakkapellen bestellen voor bijvoorbeeld een nieuwbouwproject. Zakelijk en particulier bieden wij vele mogelijkheden.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een dakkapel, vragen over de productie- of levering van dakkapellen of kan onze expert u ergens anders nog mee helpen? Vraag het dan aan onze experts. 

Recente projecten

undefined

Onze partners

undefined

Laatste nieuws

Vragen over onze dakkapellen?

Onze experts beantwoorden graag uw vragen, dus neem gauw contact op!